Speelplaats

Er is een speelweide voor kinderen van 4 tot 12 jaar, onder toezicht van de ouders. De oudere kinderen kunnen tafeltennis spelen en profiteren van het jeu de boules-veld en het volleybalveld. De tennisbaan bevindt zich op 500 m van de camping (gratis toegang).

Camping Hautes Pyreneeën ideaal voor kinderen

Als we kinderen zijn en onze belangrijkste zorg is het vinden van een veld en speelkameraden, zien we, zo zijn we het met elkaar eens, het leven in het roze. Het Domaine de la Tour-team wil van het bosrijke park een waar spektakelparadijs maken en beschikt over verschillende sport- en funfaciliteiten die de kinderen gelukkig maken. De kinderspeelplaats, met zijn schommels en glijbanen, is een ideale plek om nieuwe vrienden te maken tijdens uw vakantie in de Pyreneeën.
Als uw kinderen graag uit de weg gaan, laat ze in het opblaasbare kasteel springen en daag hun nieuwe vrienden uit om petanque of pingpong te spelen. Tieners zullen waarschijnlijk liever volleybal of voetbal spelen op het grote veld bedekt met natuurgras. Bent u een fan van de gele bal? Neem uw kinderen mee om te tennissen op de gratis tennisbaan op slechts 500 m van de camping.
Natuurlijk, als uw fietsen deel uitmaken van de reis, kunnen uw kinderen zich vrij bewegen in de omgeving.
Aarzel niet om bij de receptie te vragen naar alle activiteiten die te maken hebben met familie in het kamp.

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées