Videos

Om uw vakantie in de Midi-Pyrénées optimaal voor te bereiden, tonen we u een video om kennis te maken met onze camping en de omgeving. Veel plezier!

Video's van de camping

Op zijn website, is de Tower Estate team probeert over te brengen met woorden en beelden, gevoelens en emoties ervaren door de bezoekers die verblijven in onze camping in de Hautes-Pyrénées. We zijn alleen maar aan het transcriberen wat Bergen ons dicteren.
Om volledig uw zintuigen prikkelen voordat u uw locatie comfort of uw stacaravan in onze outdoor hotel in de buurt van Lourdes te boeken, de tijd nemen om te controleren of deze video's om jezelf onderdompelen in het leven van het kamp en in je volgende plaats vakantie.
Familie skigebied Cauterets Pont d'Espagne in Lourdes, de stad van goddelijke verschijningen en wonderen en bedevaartsoord, de Gavarnie kolos majestueuze Pic du Midi tijdens de 4 seizoenen, neemt u de hoogte en beginnen aan onze video's beter waarderen het prachtige landschap dat u de hemel wachten op gezien.
Deze video's staan ​​duidelijk voor je klaar tijdens het wachten om de jouwe te ontvangen. We zullen ook blij zijn om je te zien paragliding, go down the Pau raften op de rivier zijn, je verzamelt in de Lourdesgrot en wandel in het hart van de Pyreneeën aan de voet van de Pic du Midi. Klaar om naar de afspeelmodus over te schakelen?

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées