Camping Qualiteit in Hautes Pyrenees

"Camping Qualité" nodigt u uit om vakantie sites in de meeste regio's van Frankrijk, waar u wordt verwelkomd door professionals die de zorg over uw wensen en proberen om u tevreden te ontdekken.

Vasthouden aan Camp Kwaliteit, ondergaan ze een strenge en gedetailleerd omschreven, alsmede regelmatige controle van bijna 600 criteria. Overal campings Camp Kwaliteit is toegewijd om u :

• Een warm welkom... De gastvrijheid, de beschikbaarheid, vriendelijkheid en efficiëntie zijn het onderwerp van de bijzondere aandacht van de manager en zijn team. Ze dragen bij tot een sereen, aangenaam en vriendelijk.

• Perfect netheid... Gedurende de openingsperiode, zijn netheid en hygiëne overal verzekerd in de site.

• Nauwkeurige en ware informatie... De camping manager biedt complete, duidelijke en nauwkeurige over zijn vestiging: nauwkeurige beschrijving van de apparatuur, data en openingsreceptie, verschillende diensten, activiteiten schema. De tarieven zijn duidelijk en strikt toegepast.

• Een prive-locatie keurige... De camping manager neemt de nodige maatregelen om een eigen locatie te bieden en zorgen voor meer rust op de grond. Het is smaakvol ingericht en op een esthetische zorg voor een goede integratie met de site en de omgeving.

• Een gewaardeerd en gerespecteerd milieu... De camping zich ertoe verbindt natuur en het milieu te sparen, om zijn motor met respect, bescherming en onderzoek van geschikte milieu-oplossingen te ontwikkelen. Het landschap en energiebesparing zijn prioriteiten voor Motor kwaliteit, en aldus bijdragen tot het behoud van een milieu in toenemende mate bedreigd.