Excursies en activiteiten

Fietsliefhebbers kunnen hun passie uitleven als ze de mooie cols van de Hautes-Pyrenées gaan bedwingen, in de voetsporen van renners van de Tour de France. U kunt de Tourmalet, de Hautacam, de Soulor en de Aubisque en vele andere cols hier beklimmen.

Wandelliefhebbers, voor een wandeling met het gezin of een langere wandeling voor de mensen met meer ervaring, onze bergen bieden een breed scala aan wandelroutes, de een nog mooier dan de ander. U kunt tevens genieten van de vele prachtige meren.

In de Hautes-Pyrénées vindt u 4 grote bezienswaardigheden, die in de hele wereld bekend zijn.

  • Lourdes en de beroemde grot

  • Cauterets en de pont d’Espagne (Spaanse brug): een geliefde plek voor wandelaars

  • De Pic du Midi: opgenomen door UNESCO, hier heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht over de gehele Pyreneeën! Het mooiste uitzicht ter wereld.

  • Gavarnie: de wandeling tot Cirque de Gavarnie is van ongekende schoonheid: flora en fauna op hun best!

Ook al staat onze camping bekend om ontspanning en rust, een ding is zeker: u hoeft zich niet te vervelen in de vallei dankzij een veelvoud aan activiteiten die door onze partner-dienstverleners worden aangeboden.

Activiteiten op de camping in de Pyreneeën

Wil je een actieve vakantie doorbrengen in de Pyreneeën? Toegegeven, het Domaine de la Tour in Agos-Vidalos bij Lourdes heeft een uitzonderlijke geografische ligging voor het beoefenen van buitenactiviteiten. Het zal u echter verbazen dat binnen het etablissement een breed scala aan leuke en sportieve activiteiten voor volwassenen en kinderen zal worden aangeboden bij aankomst.
De jongens zullen er waarschijnlijk op hebben gestaan ​​een plaats te vinden voor hun voetbal in een hoek van je borst. Help ze een wedstrijd op het grasveld te organiseren, laat ze de aanvoerdersband nemen en train hun team met andere jonge vakantiegangers van hun leeftijd. Volleybal, tafeltennis en tennis (buiten de camping) staan ​​ook op het sportmenu.
Wat betreft volwassenen zullen ze ongetwijfeld wachten op een van de belangrijkste evenementen van hun kampeerverblijf in de Hautes-Pyrénées: het pétanque-toernooi gevolgd door een heerlijke maaltijd die altijd in een goed humeur plaatsvindt.


Vrije tijd buiten de camping

Lopen. Pedaal. Run. Swim. Paddle. Springen. Plunge. Beklimmen. Pellen. Vliegen. Op het einde, verplaatsen. En open vooral je ogen wijd open. Van wandelingen langs de rivier tot aan de beklimming van de Pic du Midi Bigorre, die oploopt tot 2877 m boven de zeespiegel, is het departement Hautes-Pyrénées een duizelingwekkende bestemming voor atleten en natuurliefhebbers. De landschappen, met de bergen als hun belangrijkste protagonisten, maken de reis buitengewooner dan de bestemming.
Om ze te ontdekken, gaat u te voet, te paard of met de mountainbike op de bewegwijzerde paden van het nationale park van de Pyreneeën of rond het meer van Lourdes. Geniet van een unieke rafting- of canyoning-ervaring op de Gave de Pau. Begroet klimliefhebbers tijdens uw visreis in het meer of de rivier met uw kinderen en woon een transhumance bij met uw gezin.
Op Domaine de la Tour in de buurt van Argelès-Gazost, reserveren we veel activiteiten met betrekking tot familie binnen en buiten de camping.

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées