Zwembad

Het zwembad (15 m / 6 m) is geopend en verwarmd van 15-06 tot 15-09. De diepte van het bad is 1,30 m. Het bad is voorzien van een waterglijbaan tot groot vermaak van uw kinderen. De parasols en ligstoelen staan tot uw beschikking.

Het pierenbad beschikt over een waterpaddenstoel en is alleen bedoeld voor de allerkleinsten (diepte 0,45 m)

De toegang tot het zwembad is alleen voor campinggasten gereserveerd. Om hygiënische redenen is het dragen van een zwemshort niet toegestaan.

Het watergebied van de camping

Bij aankomst krijgt u een rondleiding door onze faciliteiten om te beseffen dat het Domaine de la Tour een van de mooiste campings is met een waterpark in de Hautes-Pyrénées. Ons grote verwarmde zwembad van 15 x 6 m, geopend van 15 juni tot 15 september van 9.00 tot 21.00 uur, garandeert zelfs de meest koude baden op een aangename temperatuur in alle weersomstandigheden tijdens het hoogseizoen. De grootte en ondiepe diepte (1,30 m) laten alle vakantiegangers, volwassenen en kinderen, zich veilig baden en afkoelen in een zwembad dat gereserveerd is voor campers.

Wilt u ontspannen na uw duiken of zwemmen? Leg uw handdoek voorzichtig op een van de ligstoelen bij het zwembad voor een zonnesessie of luieren onder de Occitaanse zon of in de schaduw van een paraplu. Zie hoe uw kinderen in het zwembad duiken en blij zijn dat ze een comfortabel verblijf hebben geboekt op onze familiecamping!


Camping Hautes Pyrenees met zwembad

Het waterpark van onze camping in de Hautes-Pyrenees is een waterpark dat voornamelijk is gewijd aan onze favoriete bezoekers: kinderen. Voor onverschrokken tieners die van spanning houden, ga je met de beurten naar de rodelbaan. De meest avontuurlijke zwemmers zullen urenlang de trappen beklimmen om hoogte te bereiken, zichzelf met een kreet van vreugde in de glijbaan gooien en over het water glijden.

Peuters zullen nog een paar jaar moeten wachten om de glijbanen te raken. Om ze zachtjes voor te bereiden, vindt u naast het grote zwembad een ondiep peuterbad (0,45 cm) waarin ze veilig kunnen peddelen en plezier in het water kunnen hebben. Wees niet verbaasd als ze niet moe worden van zichzelf in de paddenstoelendouche te plaatsen: voor elk zijn genoegens!

Belangrijk: Uw kinderen moeten permanent onder uw toezicht in het watergebied blijven.

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées