Koop uw stacaravan

Word eigenaar van een stacaravan in de Hautes Pyrenees

Een week vakantie op de camping Domaine de la Tour lijkt te weinig om ten volle te genieten van de Hautes-Pyrénées? Word een eigenaar van een mobiel huis! Ons etablissement biedt u prachtige stacaravan 6 personen met keuken (servies voor 6 personen, koelkast / vriezer, magnetron), overdekt terras, 2 aparte slaapkamers (dekbedden aanwezig), badkamer en apart toilet. Het model O'Tiny 9.00 (19 000 €) wordt geleverd met een televisie en het model O'Hara (17 000 €) is voorzien van airconditioning.

Met de aankoop van een stacaravan kunt u op elk moment van het jaar naar uw vakantiehuis gaan, ingericht en uitgerust in de Pyreneeën. Wandelen en andere buitenactiviteiten in de zomer, skiën in de winter, spabehandelingen: u zult het gevoel hebben elk seizoen naar een andere regio te reizen.

Een gebruikte stacaravan is veel goedkoper om te kopen dan een huis of appartement in de bergen. Ons team kan u adviseren over de financiering van uw stacaravan en u helpen met het huren ervan als de huur u interesseert. Geïnstalleerd in het vrije perceel van uw keuze, in een veilige omgeving, zelfs tijdens uw afwezigheid, krijgt u gratis toegang tot alle kampeeruitrusting.

Het kopen van een gebruikte stacaravan interesseert u? Neem contact met ons op!

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées