Verhuur stacaravan

Camping Domaine de la Tour bestaat uit 71 stacaravans in een park dat 2 hectare groot is.

Variërend van een standaard stacaravan voor 2 personen tot een luxe stacaravan voor 6 personen met 3 slaapkamers. Al onze staanplaatsen zijn ruim (minimaal 130 m²) en wel of niet schaduwrijk, wisselend per plek. De accommodaties beschikken over een terras (mogelijk overdekt, afhankelijk van de beschikbaarheid), een eigen parkeerplaats en heggen ter afbakening van de plaats. Elke accommodatie is zeer goed uitgerust (servies, koelkast, magnetron, kookplaten, koffiezetapparaat, broodrooster, televisie, dekbedden en kussens)

De aankomstdagen staan niet vast en kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de planning. In juli en augustus geldt een aankomsttijd vanaf 16.00 u en een vertrektijd van uiterlijk 10.00 u.

Comfort-stacaravans van 28 tot 39 m² in de buurt van Lourdes

 

Het Domaine de la Tour biedt kampeerders op zoek naar comfortabele stacaravans voor een luxe vakantie tegen een gereduceerde prijs in de Hautes-Pyrénées bij Lourdes. Onze selectie omvat verschillende reeksen, verschillende modellen en verschillende maten.
Stacaravanstandaard om intieme momenten te delen met twee in de wildernis tijdens een romantisch weekendpaar, gezinsmodel met ouderkamer en kamer voor kinderen, mobiele woning voor 6 personen met high-end apparatuur voor een premium verblijf bij vrienden in het hart van de Pyreneeën: elke vakantieganger vindt de moderne stacaravan die bij hem past, terwijl hij zijn budget beheert.
Onze stacaravans zijn ingericht en geïnstalleerd op grote percelen van meer dan 130 m2. Ze hebben verschillende aparte woonkamers, waaronder een woonkamer met keuken, slaapkamers, badkamer en toilet. Het verhuurpark van Domaine de la Tour ligt in een rustig en schaduwrijk deel van de camping.


Verhuur met grote privéterrassen

 

Op het Domaine de la Tour in Agos-Vidalos in de Hautes-Pyrénées weten we dat vakantiegangers die een kampeervakantie boeken, zich in perfecte harmonie willen voelen met de natuur in een groene, authentieke en vriendelijke omgeving. Om onze bezoekers de rust van de plaats en het groen waarin ze verblijven beter te laten waarderen, hebben we al onze stacaravans uitgerust met een prachtig privé overdekt houten terras.
De privéterrassen zijn een grote meerwaarde tijdens een kampeervakantie voor stelletjes, familie of vrienden in het zuiden van Frankrijk, vooral in Occitanie, een van de zonnigste regio's van Frankrijk. Vanaf uw privéterras heeft u altijd zicht op de bergen en bomen van het landgoed. Vooral in de avond na uw activiteiten in de Pyreneeën zult u vooral van uw buitenleven genieten in het hoogseizoen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een uitstekende vakantie in de rustige en gezellige sfeer op onze camping.

 
 
 


 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées