Informatie

Praktische informatie over kamperen in de Hautes-Pyrénées

Een goed geïnformeerde kampeerder is twee waard. Het is waar dat Domaine de la Tour alles in het werk stelt om u een uitzonderlijk verblijf in de Pyreneeën te garanderen voor twee personen, met uw kinderen of vrienden, maar het is aan u om uw vakantie goed te organiseren door aandacht te besteden aan de details.

Om u te helpen, hebben we verschillende pagina's gecreëerd waarin u praktische informatie vindt. Hun doel? Bespaar tijd, vind ons gemakkelijk, plan uw activiteiten goed, vraag de diensten van vertrouwde partners en bewijs u dat ons outdoor hotel aan uw verwachtingen en die van uw kinderen zal voldoen.

Op de pagina "Locatie" kunt u precies zien waar onze camping zich bevindt en hoe u er met de auto, trein en vliegtuig kunt komen.

De pagina "Onze goede adressen" bevat zeer nuttige informatie over de winkels en diensten in Argelès-Gazost en omgeving. U vindt er bijvoorbeeld een lijst van goede restaurants en supermarkten, evenals telefoonnummers die u nodig heeft als u er eenmaal bent (arts, dierenarts, tandarts.....).

Onze "Kwaliteitscamping" pagina geeft een overzicht van de verplichtingen die onze camping is aangegaan om u kwaliteitsdiensten aan te bieden.

Voor uw verblijf in de Hautes-Pyrénées, vlakbij Argelès-Gazost en Lourdes, vindt u hieronder enkele praktische informatie voor uw volgende verblijf.

Wij behoren tot het kwaliteitshandvest van de camping om hieronder te ontdekken.

 
 
Nieuws
Reserveringen 2020

LET'S GO!!!!

Boek nu uw vakantie voor 2020.

Elke reservering gemaakt voor 31/12/19 geeft u recht op een korting van 10% op uw verblijf.....

Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Domaine de la Tour - Vacansoleil