Informatie

Praktische informatie over kamperen in de Hautes-Pyrénées

Een goed geïnformeerde kampeerder is twee waard. Het is waar dat Domaine de la Tour alles in het werk stelt om u een uitzonderlijk verblijf in de Pyreneeën te garanderen voor twee personen, met uw kinderen of vrienden, maar het is aan u om uw vakantie goed te organiseren door aandacht te besteden aan de details.

Om u te helpen, hebben we verschillende pagina's gecreëerd waarin u praktische informatie vindt. Hun doel? Bespaar tijd, vind ons gemakkelijk, plan uw activiteiten goed, vraag de diensten van vertrouwde partners en bewijs u dat ons outdoor hotel aan uw verwachtingen en die van uw kinderen zal voldoen.

Op de pagina "Locatie" kunt u precies zien waar onze camping zich bevindt en hoe u er met de auto, trein en vliegtuig kunt komen.

De pagina "Onze goede adressen" bevat zeer nuttige informatie over de winkels en diensten in Argelès-Gazost en omgeving. U vindt er bijvoorbeeld een lijst van goede restaurants en supermarkten, evenals telefoonnummers die u nodig heeft als u er eenmaal bent (arts, dierenarts, tandarts.....).

Onze "Kwaliteitscamping" pagina geeft een overzicht van de verplichtingen die onze camping is aangegaan om u kwaliteitsdiensten aan te bieden.

Voor uw verblijf in de Hautes-Pyrénées, vlakbij Argelès-Gazost en Lourdes, vindt u hieronder enkele praktische informatie voor uw volgende verblijf.

Wij behoren tot het kwaliteitshandvest van de camping om hieronder te ontdekken.

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées