Camping Frankrijk Tourmalet

Tourmalet is een groot landgoed gelegen in de Hautes Pyrénées in de regio Occitanië. Het is niet zozeer een kwestie van een gebouw vanwege deze domeinnaam, maar van een groot gebied op een groot oppervlak. Tourmalet staat bekend als een gebied dat gewaardeerd wordt door toeristen en sporters om te skiën. Ideaal gelegen aan de voet van de Pic du Midi, nodigt dit gerenommeerde skigebied het hele gezin uit om te genieten van een glijbaan. Van beginnersskiën tot hooggebergte skiën en skiën op blauwe en rode pistes in het bos, er is voor ieder wat wils. Naast deze zeer groeiende reputatie is Tourmalet ook een waardevol ensemble voor zijn natuurlijke schoonheid en zijn veelzijdige charme. Met een aantal activiteiten ter plaatse, is het domein ook een toeristisch gebied dat door veel bezoekers wordt bezocht.

Gelegen op de Col de Tourmalet, een beroemde plaats

Een tocht door Tourmalet betekent ongetwijfeld een kort bezoek aan de Col de Tourmalet. Met een hoogte van 2115 m is de pas de meest indrukwekkende in de omgeving en is de plaats bij uitstek voor fietsers. Inderdaad, het is vooral het fietsen dat een indrukwekkende reputatie heeft op de pas. Maar wie minder van sport houdt, brengt er tijd door om te genieten van het uitzicht vanaf de imposante top van het massief. Een afdaling wordt ook georganiseerd als een wandeling. Bij aankomst in de buurt van de camping Hautes Pyrénées de la Tour kunt u de pracht en praal van de pas bewonderen die het gebied domineert. In zijn algemeenheid is de pas zeer populair bij fietsers, maar ook bij beklimmingen, maar ook gewaardeerd om zijn panoramisch uitzicht op de rest van de Hautes Pyreneeën. De passage door de top van Tourmalet wordt zo een soort van overwinning voor fietsers en een merkbaar en uniek geschenk voor toeristen en bezoekers die erdoorheen komen.

Ontdek de verschillende paden van het domein

Tourmalet heeft in totaal 70 pistes met 43 liften. Het skigebied bestaat uit twee verschillende skigebieden: Barèges en La Mongie. Twee verschillende sferen bieden ski- en bergliefhebbers. Er zijn paden voor alle niveaus voor bezoekers van deze essentiële plaats. Een echte favoriete plek voor sportliefhebbers, zowel professionele als amateursporters, het landgoed opent zich als een levensgrote speeltuin. Bezoeken worden vaak op verschillende manieren georganiseerd, waaronder wandelen of fietsen. Naast de vlakke hellingen kunnen ook klimmen worden gemaakt rond de lunchtijd top van Bigorre vanaf de top van 1500 meter. In de winter is het gebied een groot succes met glijsporten, skiën en snowboarden. Camping Domaine de la Tour biedt alle vakantiegangers vele mogelijkheden om vrij te skiën zonder al te veel uit te geven, terwijl ze genieten van een uitzonderlijke wintersportervaring. Tijdens de andere seizoenen is het wandelen dat de bezoekers het meest fascineert. De meeste ontdekkingen op het domein worden gedaan door middel van sport. Het is vooral in de zomer dat de plaats bezoekers aantrekt.

Tijdens uw vakantie in de Hautes-Pyreneeën, ook ontdekken :

Camping Argeles Gazost
Camping Luz Saint-Sauveur
Camping Gavarnie
Camping Hautes-Pyrénées
Camping Lourdes
Camping Hautacam
Camping Cauterets
Camping le Val d'Azun

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées