Snack-bar

In juli en augustus u elke avond genieten van de snack om mee te nemen van de hautes Pyrénées camping. Wij bieden pizza's, salades, hamburgers... om te consumeren in uw stacaravan.

De bar is overdag geopend van 8.30 tot 12..m 00 uur.m en van 14.30.m tot 20.00 uur.m.

Snackbar


Onze camping met waterpark in de Hautes-Pyrénées nodigt u uit om een gastronomische pauze te nemen buiten de maaltijden met onze ijsjes te vinden in de buurt van het zwembad. Sommigen maken gebruik van hun gastronomische vakantie om hun vakantiefoto's te delen of hun e-mails te controleren (gratis Wi-Fi op de camping). Op het charmante terras u in alle rust wat drinken of eten, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of op het volleybalveld.

De Balie van het Domaine de la Tour opent overdag van 8.30 tot 12.00 uur.m en van 14.30 tot 2.m 0.00.m uur.m. Dit is waar de meeste kampeerders verzamelen aan het eind van de dag, om te ontspannen na een wandeling of een rafting reis. 's Avonds biedt de "afhaal"-snack gerechten om te eten in uw stacaravan (pizza's, salades, hamburgers...). Een goed alternatief voor de keuken uitgerust met uw stacaravan als u een goede maaltijd met uw dierbaren wilt delen zonder te hoeven koken.

In de avond, op het moment van het aperitief, is het goede humeur op het rendez-vous. Je krijgt de kans om te sympathiseren met andere vakantiegangers en herbeleef je verloren finale op het bowlingtoernooi en denk al aan je wraak. Het terras van de bar is een idyllische plek om twee keer een cocktail te drinken door uw volgende activiteiten in de Pyreneeën in te plannen.

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping pas cher, Domaine de La Tour Hautes-Pyrénées