Snack-bar

U kunt elke avond genieten van een maaltijd bij het eettentje op de camping. Het aanbod bestaat uit pizza’s en salades, ter plekke of mee te nemen.

De bar is ook ‘s avonds geopend en er is een ijscokraam aanwezig.

Snackbar

Onze camping met waterpark in de Hautes-Pyrénées nodigt u uit voor een gastronomische pauze tijdens of buiten de maaltijden in de snackbar die direct naast het zwembad is geïnstalleerd. Op het charmante houten terras kunt u genieten van een drankje of een rustige maaltijd, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of op het volleybalveld.

De snackbar van Domaine de la Tour is overdag en 's avonds geopend van 18:00 tot 22:00 uur. Voor lunch en diner biedt het gerechten om ter plaatse te consumeren of afhaalmaaltijden (pizza's, salades ...). Een goed alternatief voor de keuken die is uitgerust met uw stacaravan als u een goede maaltijd wilt delen met uw geliefden zonder te hoeven koken. Hier komen de meeste kampeerders aan het eind van de dag samen om te ontspannen na een wandeling of een rafttocht. Sommigen maken gebruik van hun gastronomische vakantie om hun vakantiefoto's te delen of hun e-mails te checken (gratis Wi-Fi op de hele camping).

'S Avonds, tijdens het cocktailuurtje, is de goede stemming op het rendez-vous. Je krijgt de kans om met andere vakantiegangers te sympathiseren en je verloren finale opnieuw te beleven tijdens het petanquetoernooi, terwijl je al aan je wraak denkt. Zodra de avond valt, is het terras van de bar een idyllische plek om een ​​cocktail voor twee te drinken door uw volgende activiteiten in de Pyreneeën te plannen.

 
 
Camping du Domaine de la Tour en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Lavedan dans les Hautes Pyrénées Camping l'Arriou dans les Hautes Pyrénées
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité